Säg hej till våra nya kollegor!

Vi säger varmt välkomna till våra nya kollegor Richard Olsson och Finnur Sverrisson. Richard är vår nya tech lead, eller på ren svenska: digitala geni. Förutom att komma på digitala lösningar är han en fena på Skånetrafikens biljettsystem och perspektivförskjutningar. Finnur kommer från Island. Det här måste ju bli bra!

Skolbänken nästa!

Efter en längre väntan fick vi äntligen beskedet att vi vunnit uppdraget som helhetsbyrå åt Sveriges främsta universitet – Lunds universitet. Nu ska vi bara berätta för resten av världen att de är det. Vi är så klart jätteglada för förtroendet!

Gå med +

Newsec kampanjar för fullt för nya Plushuset på Drottninggatan. Plushuset är en, på insidan, helt ny kontorsfastighet med över 14.000 kvadratmeter kontorsyta. Poängen med hela huset är att du som hyresgäst alltid ska få lite mer för pengarna – i form av lägre hyra eller bättre service. Idé och koncept för huset och kampanjen står vi för. Vi har även hunnit med att ta fram en ny webbplats för projektet. Du hittar den här

I barnens tjänst sedan 1991

Det är med stor glädje vi välkomnar Barnfonden till byrån. Barnfonden gör en jätteinsats för utsatta barn i världen men de behöver din hjälp. Passa på att beställa julklapparna på barnfonden.se redan nu. Det finns massor av genomtänkta gåvor – för företag och privatpersoner, att välja bland. Vårt jobb blir att hjälpa dem att med få svenskarna att öppna plånböckerna för någon annan. På bilden visas ett av våra första jobb: ett fysiskt DR-utskick till företag för att få dem att köpa en julklapp som ger 15 familjer i Kambodja rent vatten.

Ny webbplats åt Besikta

Vi har precis startat upp arbetet med Besiktas nya webbplats. Besikta är Sveriges nya bilprovning, fast utan krångliga bokningssystem och sura besiktningsmän. Lansering av nya webbplatsen är beräknad till årsskiftet. Mer info inom kort.